Xite Music vervangt TMF bij UPC

Xite Music verhuist per 1 september naar kanaal 601, de oude plek van TMF, en krijgt hiermee de meest prominente plek als muziekzender in het digitale basispakket van UPC.

Per 1 september verhuist de 24/7 interactieve muziekzender Xite Music naar kanaal 601 bij UPC. Dit is het oude kanaal van muziekzender TMF. Vanaf dan is Xite Music de enige 100% muziekzender in het digitale basispakket van UPC.

Daarnaast hebben UPC Royaal gebruikers sinds kort gratis toegang tot de on demand applicatie onder de rode knop op Xite music, waar de nieuwste music videos, playlists en specials te vinden zijn. Voor UPC Starter klanten wordt het mogelijk om de content in de applicatie te bestellen via Tvod, hierbij kunnen de UPC starter klanten videos, playlists en specials bestellen.

Xite Music Channel Director Cees Honig:

“We zijn erg trots dat Xite Music vanaf 1 september dé muziekzender bij UPC wordt. Er komt veel nieuwe programmering aan met onder andere onze VJ Lara die de chart Hi5 presenteert.”

Xite begon in mei 2008 met uitzenden via de digitale kabel van UPC en Caiway. Het on demand muziek tv-station van Nederland heeft nu maandelijks meer dan een miljoen kijkers. In augustus 2009 werd on demand gelanceerd. Onder de rode knop van de afstandsbediening van UPC staan in on demand honderden music videos, playlists en specials, Met elke dag verse updates en new releases. Samen met onder meer Kink FM, Partyflock, NLtracks en PP2G.com – ieder een autoriteit in hun eigen muziekgenre – presenteert Xite dagelijks speciale genreavonden. Xite vind je vanaf september op UPC digitaal, kanaal 601 (nu nog 618) en Caiway digitaal, kanaal 57.

Elke vrijdagmiddag om 16.00 uur is het programma Hi5 te zien op Xite. Hi5, met de vijf meest aangevraagde music videos van de week op Xite, wordt elke maandag herhaald om 21.00 uur. Het programma is terug te kijken in video on demand onder de rode knop van je afstandsbediening

Bron: Xite

~ door pietboon op 03/08/2011.

Eén reactie to “Xite Music vervangt TMF bij UPC”

  1. Nu nog eens in Echt Widescreen en dan is het alstukken beter.

Plaats een reactie