GTST spin off ‘Echt Weer Edit’ alleen online te zien

Binnenkort wordt de RTL 4-soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ verrijkt met een nieuwe gastrolspeler. Actrice Roosmarijn van Bohemen, bekend van o.a. de musical ‘Urintown’ en als voormalig gezicht van supermarktketen C1000, gaat vanaf donderdag 9 februari aan de slag als toiletjuffrouw Edit bij Dansatoria, dè club in Meerdijk. Fans van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ kunnen zich vanaf vrijdag 10 februari verder verdiepen in het leven van Edit. Zij krijgt namelijk haar eigen online soap ‘Echt Weer Edit’. Twaalf weken lang zijn haar belevenissen elke vrijdagavond, direct na de tv-uitzending van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, exclusief te volgen via GTST.nl en het video-on-demand platform RTLXL. Elke aflevering duurt circa twee minuten.

vanaf vrijdag 10 februari, iedere vrijdag, om 20.30

Als gescheiden moeder moet Edit van der Bos haar best doen om de eindjes aan elkaar te knopen. Haar nieuwe baan als toiletjuffrouw bij Dansatoria komt dan ook als geroepen. Edit is nog niet zo lang geleden in de steek gelaten door haar ex-man, maar is het geloof in de liefde gelukkig niet kwijtgeraakt. Met een baan en een avondstudie heeft Edit weinig tijd om een leuke man te ontmoeten. Ze hoopt daar verandering in te brengen door haar nieuwe baan bij Dansatoria, waar veel mooie mannen voorbij komen. Hoe deze verhaallijn zich verder ontwikkelt, is vanaf vrijdag 10 februari online te volgen.

Edit is ook zeer actief op social media. Zo schrijft ze elke week een blog op Hyves over haar belevenissen en houdt ze haar fans via Twitter en Facebook op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit Meerdijk.

‘Echt Weer Edit’ is na ‘Gooische Frieten’ en ‘De Zomer van Britt & Ymke’ het derde web-only programma van RTL Nederland.

Bron: RTL

~ door pietboon op 07/02/2012.

Plaats een reactie